“Ali təhsil və Məzun Məşğulluğunun Gələcəyi” mövzusunda VEBİNAR

“Ali təhsil və Məzun Məşğulluğunun Gələcəyi” mövzusunda VEBİNAR: Görkəmli Avropa alimlərinin çıxışları nəzərdə tutulur.
Qərbi Kaspi Universiteti və Applied HE təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə 20 oktyabr 2022-ci il tarixindən saat 16:00 da “Ali təhsil və Məzun Məşğulluğunun Gələcəyi” adlı vebinar keçiriləcək.
Vebinarda təşkilatın təsisçisi Mandy Mok, baş analitik Pieter Stek iştirak edəcək, eyni zamanda tərəfdaş təhsil təşkilatının əməkdaşı Winnie Eley, Swansea Universitetinin Beynəlxalq Əlaqələr üzrə Prorektoru, professor Judith Lamie, Baş Akademik Direktor, Qlobal Universitet Sistemləri və Almaniya Tətbiqi Elmlər üzrə Avropa Universitetinin rektoru professor Maurits Rooijen, Malayziya Kvalifikasiyalar Agentliyinin Baş İcraçı Direktoru professor Dato Dr Mohammad Shatar Sabranın çıxışları yer alacaq.
Tədbir ingilis dilində olacaq.