• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Qərbi Kaspi Universitetinin İqtisadiyyat və Biznes Məktəbində Kommunikasiya üzrə tanınmış mütəxəssis, irlandiyalı Mayk Maunsellə görüş keçirilib.
Mike Maunsell Qabaqcıl Ünsiyyət və Təqdimat Bacarıqları üzrə baş müəllim, ünsiyyət, təqdimat bacarıqları və ictimai nitqin bütün aspektlərində biznes peşəkarları və korporativ liderlər üçün mentordur.
M.Maunsell Ümumdünya Nitq Gününün İrlandiya səfiridir, təhsil, elm və biznes kommunikasiyası mövzuları üzrə beynəlxalq konfranslarda məruzəçi kimi çıxışlar edir.