Elmi tədqiqatlar

Xəzər dənizinin ixtiyafaunası, dənizdə makrozoobentosun və planktonun tədqiqi

Məkan: Qərbi Kaspi Universiteti Xəzər problemləri Elmi Tədqiqat İnstitutunun Elmi Tədqiqat və Ekoturizm bazası

Mövzu: Xəzər dənizinin ixtiyafaunası, dənizdə makrozoobentosun və planktonun tədqiqi.

---------------------------------------

Qərbi Kaspi Universitetinin Xəzər Problemləri Elmi-Tədqiqat İnstitutunda hidrobiologiya, ixtiologiya, onurğasızlar zoologiyası, balıqçılıq biotexnologiyası və digər sahələrin tədris olunduğu ekoturizm və Xəzər dənizinin tədqiqi əsasında praktiki dərslər təşkil olunur.
Universitetin Təbiət Elmləri Fakültəsinin Biologiya fakültəsinin tələbələri Xəzər Tədqiqat İnstitutunda Elmi Tədqiqat və Ekoturizm əsasında Xəzər dənizinin həyatının tədqiqinə başlayıblar. Belə ki, tələbə-tədqiqatçılar Xəzər dənizinin yaşayış mühiti, xüsusən də dənizin makrozoobentus və planktonları üzərində tədqiqatlar aparırlar.

Qalereya