• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Beynəlxalq Yaz Mühazirələri çərçivəsində irlandiyalı professorun mühazirələri başlayır!

Qərbi Kaspi Universitetinin ənənəvi Beynəlxalq Yaz Mühazirələri davam edir. Növbəti qonaq professsor Qabaqcıl Ünsiyyət və Təqdimat Bacarıqları üzrə baş müəllim, ünsiyyət, təqdimat bacarıqları və ictimai nitqin bütün aspektlərində biznes peşəkarları və korporativ liderlər üçün mentor Mike Maunselldir.

Mühazirələr ictimaiyyət üçün açıqdır.

Qeyd edək ki, M.Maunsell Ümumdünya Nitq Gününün İrlandiya səfiridir, təhsil, elm və biznes kommunikasiyası mövzuları üzrə beynəlxalq konfranslarda məruzəçi kimi çıxışlar edir.

M.Maunsell eyni zamanda Böyük Britaniyanın Kral Coğrafiya Cəmiyyətinin üzvü, Beynəlxalq Dağçılıq və Alpinizm Federassiyasının Dağların mühafizəsi Komissiyasının vitse-prezidenti və Qərbi Kaspi Universitetinin fəxri professorudur.